Jak miło że nie było wcześniej żadnego ostrzeżenia, żadnej informacji że takie prace się odbędą. Przecież wiedziano o nich nie od dziś. Ale oczywiście po co informować o nich najbardziej zainteresowanych. Lepiej napisac niecale dwie godziny przed faktem. A teraz ktoś odkreca wode i zong. Jak ja uwielbiam te okolice, po prostu kocham.
A czy ktoś zapytał o zdanie przedsiębiorców?? Co oni mają w tej sytuacji zrobić teraz gdzie we Wlodzimierzowie są 2 domy weselne ?zero pomysłu co teraz powiedzieć gościa??i kto za to poniesie odpowiedzialność
ktoś się orientuje skąd wodę biorą ośrodki na Polance?! w sobotę jest planowane "puszczenie" wody - jest opcja, że będzie problem?!
Czy przepisy nie mówią o tym, że w czasie przerwy trwającej dłużej niż 6 godzin należy zapewnić mieszkańcom dostawę wody pitnej?
Kto i dlaczego zaniechał połączenia ujęcia wody w Krzewinach z siecią wodociągową w Sulejowie? W sytuacjach awaryjnych mielibyśmy zapewnione dostawy wody i to niewielkim kosztem.
Dlaczego upadł projekt rozpatrywany w poprzedniej kadencji?
Przeczytaj dokładniej artykuł.
A ja na wsi co mam specjalnie do Sulejowa po wodę jechać. Niech podstawie nam gmina beczkowóz z wodą.
Dziś środa to chyba do soboty to można sobie basen wody przygotować na te kilka godzin przerwy w dostawie. Ludziom w obecnych czasach to już się widać nie tylko w głowach, ale i w d...ch poprzewracało. Dajmy na to byłem kilka dni temu w sklepie, do kasy może z 5 osób, wokoło w sklepie widać sami emeryci, a jedna już wołała czy może ktoś do drugiej kasy przyjść. Zapomnieli jak kiedyś w kilometrowych kolejkach stali i mieli czas, a dziś na emeryturce i czasu nie mają. Remont kiedyś zrobić trzeba i jaki by dzień nie wybrać każdy będzie zły, albo każdemu inny dzień miesiąca nie będzie pasował. Ludzie zwolnijta trochę, opamiętajta się i dajta na luz.
Miało nie być w czwartek, dlaczego zmienili na sobotę !!!
W sobotę ludzie mają tyle roboty w domu - woda najbardziej w sobotę potrzebna.
Do południa i tak większość ludzi pracuje, więc lepiej w dni robocze wyłączać wodę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!